• Byggmann

OM OSS

FERDIGHUS AS

Ferdighus AS er en komplett husleverandør som håndterer alle ledd i et byggeprosjekt. Vår kompetanse omfatter alt fra regulering og arkitekturprosjektering til produksjon og ferdigstillelse. Vi produserer og skreddersyr elementer og konstruksjonsmoduler til de fleste typer bygg i tre – enten det er til boliger, næring eller offentlig.

Vi har alltid vært opptatt av kvalitet. Alle våre medarbeidere og samarbeidspartnere besitter solid fagkunnskap, noe som bidrar både til en vellykket prosess og et godt sluttprodukt. Sist men ikke minst, er god service en selvfølge for oss. Det betyr at vår jobb ikke er ferdig før kunden er fornøyd.

INVESTERING FOR LIVET

Å bygge hus er en av de største investeringene i livet. Da er det selvfølgelig at du får bestemme hvordan du vil ha det. La vår arkitekt hjelpe deg med valg av design, materialer og løsninger. Vi tar oss av søknader og andre formaliteter, så kan du heller bruke tiden på å planlegge drømmehuset.

I Ferdighus AS skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier. Dette er vår visjon og noe vi strekker oss etter hver eneste dag. En bolig skal gi mer enn bare tak over hodet. Den skal være en ramme rundt familielivet. Derfor bygger vi alltid etter ønsker og behov. Vi lar husdrømmen bli virkelig.

NØYAKTIG SLIK DU VIL

Våre hus bygges med elementer produsert innendørs i vår egen fabrikk. Metoden sikrer god materialkontroll, nøyaktig utførelse og kort byggetid. Samtlige vegger leveres med isolasjon og kledning, vinduer og dører ferdig montert. Konstruksjonsmoduler som taksperrer, bjelkelag og etasjeskiller inngår også i leveransen.

Alle elementer og moduler fraktes til byggeplass, hvor de monteres raskt og effektivt på fundamentet. Fagområder som elektro og VVS utføres av våre autoriserte samarbeidspartnere. Du kan få huset levert nøkkelferdig eller bestemme graden av egeninnsats – enten du ønsker å innrede, male eller gjøre andre ting selv.

AS FERDIGHUS - FØRST OG FREMST

Ferdighus AS ble etablert i 1965 og er Nord-Norges eldste og fremste produsent av lavenergi trehus basert på store, lukkede elementer. Vi var landets første husprodusent som ble sertifisert i henhold til ISO 9001, og vi har teknisk godkjenning på vårt eget trehussystem (TG2505) gjennom Sintef/Byggforsk.

Ferdighus AS er lokalisert med egen fabrikk i Sørreisa, og vårt primære markedsområde er Nord-Norge nord for Tysfjord. Vi jobber like gjerne med institusjoner, næringslokaler og leiligheter som med hus, hytter og garasjer.

ANSATTE

Ole-Martin Larsen
Daglig leder

Tlf: 992 88 500
E-post: ole-martin@ferdighus.no

Ronny Larsen
Salgsleder

Tlf: 900 50 088
E-post: rohny@ferdighus.no

Lars Gjerpe
Kunderådgiver / markedsansvarlig

Tlf: 952 01 012
E-post: lars@ferdighus.no

Kristian Bakkejord
Prosjektleder

Tlf: 77 86 20 20
E-post: kristian.bakkejord@ferdighus.no

Kristian Hofsøy Strømme
Prosjektleder

Tlf: 77 86 20 20
E-post: kristian@ferdighus.no

Leif Gulbrandsen
Formann

Tlf: 992 88 501
E-post: leif@ferdighus.no